Varma fötter


Senaste numret av tidningen Land, gjorde mig varm i hjärtat. Där finns en artikel om Lotta Sandström som jobbar i den svenska utlandsstyrkan i Afghanistan.

Under sin vistelse i Afghanistan har hon sett att barnen har väldigt dåliga skor eller ofta inga alls. Nu är det vinter i Afghanistan och där är kallt och snöigt.   Därför startade Lotta insamlingen Varma fötter. Lotta Sandström köper skor lokalt i Afghanistan, nu handlar det om varma kängor. Idag , innan tidningen Lands artikel, har Lotta delat ut 1 500 par vinterskor till barnen i Afghanistan.

Lotta jobbar som säljare hemma som säljare och i Mazar-e-Sharif på den svenska basen med logistik. Projektet Varma fötter sker, på fritiden och med egna medel.

Visst vill du hjälpa ett barn i Afghanistan att få Varma fötter, det är enkelt.

Sätt in 65 kr på Nordeakontot  4051 18 99110, som är ett konto enbar för Varma fötter. De anställda i Försvarsmaktens utlandsstyrka i Afghanistan ser till att kängorna når barnen utan några mellanhänder. Barnen som får kängorna är upp till 14 år.

Lotta blir glad om du även skickar ett mejl att pengar är på väg. Då kan hon beställa skor, för att på så vis värma fler fötter under en längre tid. Lottas mejladress är [email protected] Då får du även en rapport om hur projektet löper vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback